30-03-2020، 15:08
(30-03-2020، 15:05)mohamad amin a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 15:00)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم.
(30-03-2020، 14:59)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا صابرم این لینکو داد همین کارو کردم و میکنم
(30-03-2020، 14:55)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ѕмσкє"
آقا یه سوال چرا من نمیتوانم سطل زبالمو خالی کنم؟؟
قبلنا میشد چند وقته هی نمیشه
صندوق پیاممو خالی کنم از جمله سطل زبالم
باید یکی دیه خالیش کنه برام سیروان زحمتشو کشید
ولی چرا خودم نمیشه؟؟
با گوشی مادرمم رفتم با گوگل دیگه یا لپ تاب همون کارایی که قبلا میکردم که خالی شه
همون کارو میکنم نمیشه
برو این لینک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/private.php?action=empty
همه گزینه هارو تیک بزن بعد حذف کن
ولی اصلا نمیشه
هیچی کم نمیشه
(30-03-2020، 14:59)mohamad amin a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 14:52)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یک از دوست های برادرم بود و اون برادرمم اینجا حظور داشت.
مهم اینه تو اسمتو گفتی محمد امین جان
میشناسیش؟؟ یعنی دوست یا فامیلته؟؟
میشه لطفا سوال نپرسین.
من در مقامی نیستم که چنین اطلاعاتی را به شما بدم.
من برای سرگرمی و پیدا کردن فردی به اینجا امدم.
آهان
چشم اگه میدانستم نمیپرسیدم
من برای مدت یک ماه نباید از اینجا خارج بشم برای گرفتن اطلاعات برای شناسایی فردی و نمیتونم مشخصات فرد را به شما بدم نیازی به کمک ندارم.
آهان
باشه موفق باشی