(24-03-2020، 0:31)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا یه شوخی ساده ارزش انقدر درگیری نداشت !
دقت کردید قدیمیا لحن تندی دارن؟ نمیدونم دلشون پاکه یا از قصد نیشدار حرف میزنن ولی التماس هدایتشون رو دارم از خدا.
اگه این بحث قدیمی-جدید رو که ریشه عمیقی در تاریخ فلشخور داره رو کنار بزارید و منو سرکوب نکنید میخواستم بگم تا جایی که عمر عضویت من کفاف میده فلشخور تغییر انچنانی نداشته! که بخواد الانم داشته باشه
از فرمایشات شما کاشف به عمل امد رضایت انچنانی از مدیریت فعلی ندارید که دلیلش رو هم پیش خودتون حفظ کردید! اولا اینکه تیم مدیریت الان بسیار کوچیکتر از قدیمه. اون موقع حداقل ۲۰ تا مدیر داشت انجمن از قدیم هم گفته شده "رایان خیر من الف رای" بطب هر فرد یه جرقه ای تو ذهنش میزد و میگفت (و مابقی از ایدش استفاده میکردن و اونو ارتقا میدادن) اتفاقای بزرگی میفتاد.
ثانیا هم یکی از اعضای اولیه یبار خودش میگفت تیم مدیریت جدید صمیمی تره و این حرفا طبیعاتا معیار اول پیشرفت هر سایت پیوند دوستانه بین اعضاشه.
در پایان هم از نقص و ایرادات(املایی، نگارشی و...) ناشی از تایپ با گوشی عذر میخواهم
اینم پیوست کنم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/4EB9368B-528E-4076-9D43-DD4546A1E774.jpeg