(02-03-2020، 22:46)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2020، 22:45)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2020، 22:44)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه اتفاقا من از طرفدارای این جابه جایی بودم. اصلا خیلی حال میاد چند بار هم پیام ملیکا رو خوندم.
خیلییییییییی _________ هستی
میخواستی توهم مال منو بخونی
خیلی بدی
من شخصیت دارم مال تو رو نمیخونم
(02-03-2020، 22:47)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2020، 22:45)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2020، 22:44)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه اتفاقا من از طرفدارای این جابه جایی بودم. اصلا خیلی حال میاد چند بار هم پیام ملیکا رو خوندم.
خیلییییییییی _________ هستی
من آخر هفته قراره بیام رشت
میای بریم برات بستنی بخرم؟
اگه تو حساب بکنی
بلههه
بریم منصور