28-02-2020، 20:02
(28-02-2020، 19:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2020، 19:50)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2020، 19:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2020، 19:27)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست مهران چرا بن شد؟ :-|
@thug life
فضولو بردن جهنم گفت دوست مهران چرا بن شد!!!!!!
مهرانو مگه تو خریدی؟
ببین الانم داری دعوا درست میکنی....
اره مشکلی داری؟؟؟؟
نه دیگه اینم شوخی بود...جنبه ی شوخیو نداری میندازی گردن من که دارم دعوا درست میکنم؟!
به قول بابایی محمد جنبه های شوخیتونو ببرید بالا ;-)
(28-02-2020، 19:55)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2020، 19:27)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست مهران چرا بن شد؟ :-|
@thug life
دوست مهران نبود . خود مهران بود که چنتااا اکانت داشت
بی مغز الدوله چقدر حرف میزنی شوی عمه؟!!!!
باشه بابا همینم ک فک میکنی غنیمته...توانایی فکر کردن یکم از تو دوره
@محمّد
آقای مدیر این چه وضع کاربره؟ همینطور میاد توهین میکنه