27-02-2020، 22:28
(27-02-2020، 22:21)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-02-2020، 22:20)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-02-2020، 22:15)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اون باید#$@d باشه
(27-02-2020، 22:14)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-02-2020، 22:12)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هستم بگو ببینم کسی کاریت نداره.
خودت خواستی ها
fu*..
خب این چه ربطی داره؟ این فعله اونی ک توگفتی باید اسم باشه ..
تو پ.خ بیشتر توضیح بده اینجا مکان عمومیه:|
به به به به به به به به به به به
(27-02-2020، 22:21)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1 .مفهوم بیت «دست در َکش کرد با آتش به هم خویشتن گم کرد با او خوش به هم» با کدام بیت ارتباط معنایی دارد؟
1 (ز حد گذشت جدایی میان ما اي دوست بیا بیا که غلام توام بیا اي دوست
2 (بدان مقام رسید اتحاد من با دوست که باز می نشناسم که این منم یا دوست
3 (دلی شکسته و جانی نهاده بر کف دست بگو بیار که گویم بگیر هان اي دوست
4 (مرا رضاي تو باید نه زندگانی خویش گر مراد تو قتل است وارهان اي دوست
0 .کدام بیت با عبارت «اندیشه اي به دلش درآمد که به ظاهر حکم نباید کرد و به قول مردمان، خطی بر وي فرو نتوان کشید...»
ارتباط معنایی دارد؟
1 (کنون تا یقینت نگردد گناه به گفتار دشمن گزندش مخواه
2 (بداندیش مردم به جر بد ندید بیفتاد و عاجز تر از خود ندید
3 (نکویی با بدان کردن چنان است که بد کردن به جاي نیک مردان
4 (نیک و بد چون همی بباید ُمرد ُخنُک آن کس که گوي نیکی برد
اقا مدیر چی میشه؟هنگ کردم
کنکور دادم ..
نگفتم نتجیم خوب بودا
مچکر