16-02-2020، 13:59
واقعا باید در سفر آدم حواسش جمع باشه
جیب منو توی گیلان زدن و تمام مدارکم به باد رفت مدتها اسیر بودم که بتونم برشون گردونم
یه مطلب خوب درباره مسائل امنیتی در سفر تویدیجیاتو خوندم که فکر کنم به درد بخوره
گزیده مطالب:
مسائل امنیتی که باید در سفر رعایت کنید
جیب منو توی گیلان زدن و تمام مدارکم به باد رفت مدتها اسیر بودم که بتونم برشون گردونم
یه مطلب خوب درباره مسائل امنیتی در سفر تویدیجیاتو خوندم که فکر کنم به درد بخوره
گزیده مطالب:
مسائل امنیتی که باید در سفر رعایت کنید
- در مورد مقصد سفرتان تحقیق کنید
- محل اقامت خود را مورد بررسی قرار دهید
- همیشه سعی کنید با دوستان یا خانواده سفر کنید
- از مزایای بیمه سفر برخوردار شوید
- مواظب سلامتی خود باشید
- به نوع پوشش خود دقت کنید
- یک برنامه امنیتی شخصی ایجاد کنید
- مراقب پول نقد باشید
- سناد و مدارک مورد نیاز را به خود حمل کنید
- شیوه سفرتان را بررسی کنید
- تنها وسایل مورد نیازتان را به همراه داشته باشید
- راهنمای مربوط به سفر به کشورهای خارجی را دریافت کنید
نقل قول: خطرات بالقوه سفر
بهداشتی: مربوط به مشکلات ناخواسته و نگران کننده که شامل رژیم غذایی، سطح بهداشتش و شرایطی مانند آنفولانزا، استفراغ و اسهال میشود.
کلاهبرداری: ضرر مالی بهویژه اگر شما به زبان کشور مقصد صحبت نکنید یا با فرهنگ آنجا آشنا نباشید.
سرقت: هیچ چیز نمیتواند بهاندازه سرقت، سفر دلپذیری را خراب کند. سرقت میتواند شامل گذرنامه، پول و دیگر موارد ارزشمند باشد.
خشونت: مسافران ممکن است خود را در معرض خشونت قرار دهند، مخصوصاً اگر شما از مکانهایی که درگیریهای قومی یا نژادی وجود دارد، اطلاع نداشته باشید.
حملونقل: مشکلات حملونقل میتواند مسئله دیگری باشد، بهویژه اگر شما به شهر یا کشوری سفرکردهاید که در آن حوادث حملونقلی مشهوری مانند سقوط هواپیما اتفاق افتاده باشد.
فاجعه طبیعی: بسته بهجایی که در حال سفر هستید، بلایای طبیعی مانند زمینلرزه، طوفان، سیل و دیگر بلایای طبیعی غیرقابلپیشبینی میتواند رخ دهد.
جنگ یا ناآرامیهای سیاسی: بسته به کشور یا منطقهای که به آن سفر میکنید، خطرات سیاسی میتواند مشکلساز باشد.