15-12-2019، 12:48
(15-12-2019، 4:58)*Tamana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2019، 21:10)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2019، 13:50)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2019، 22:21)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-12-2019، 15:42)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما به دونیا اومدیم تا واسه خودمون زندگی کنیم نه واسه دیگران اما بعضی وقتا ادما میان من می دونم بازی در میارن یکی نیست به خودشون عیب هاشونو بگه![]()
ممنون اجی از نظرت
دخترا بد بختن نیستن من چنین چیزی نگفتم اونایی که در مورد دخترا قضاوت می کنن بد بختن
اره قضاوت کردنو دوست دارن یکی نیست بگه به شما نیومده درباره ی ما قضاوت کنی اصلا چه حقیقی داری که می خوایی روی بنده ی خدا قضاوت بار کنی
اره منم همینو گفتم دخترایی که میگن دخترا بدبختن،بدبختن
اونا فکر میکنن بدبختن
منکه از اولشم گفتم اون دخترا بدبختن
ايييييي انقدر نگو دخترا بدبختن هيچ كدومشون بدبخت نيستن فقط بعضي هاشون قدر لحظه ها رو ندارن همييين !
اره واقعا