17-10-2019، 13:04
(17-10-2019، 13:02)HesamAH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2019، 12:59)RaadA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2019، 12:18)Deniz87 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمت گرم ولی یه وقت سپاس ندین هاااا
(16-10-2019، 23:55)RaadA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من
[size=x-large][/size
لذتی در انتقام هست
در ۷۰ تا ثواب نیست
هرکی موافقه سپاس بده و همراه با نظر
هرکی مخالفه نظر بده چرا ؟ و به چه دلیل؟
(17-10-2019، 12:53)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نگفتم که هی یه ریز برو انتقام بگیر
من مخالفم
درسته اولش شیرینه ولی وقتی بکم زمان میگذره میبینی همه ی زندگیت شده انتقام
از کار و زندگی خودت دور شدی
از خانوادت از دوستات
تازه اگه این ها هم نباشه بعد انتقام به جای اینکه احساس ارامش داشته باشی احساس پوچی میکنی
میبینی تمام این وقتی که برای انتقام گذاشتی میتونستی برای بهتر شدن زندگیت بزاری
ولی کسی که باهات بد کرد اون دیگه درست بشو نیست بایددددددد انتقام بگیری
(17-10-2019، 12:50)HesamAH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو ۷۰ تا نیست ولی تو۸۵ تا ثواب هست
تو اون ۱۵ تا چی میخواد بشه
اصلش همون پونزده تاس
WWwwwwwwwooooooooowwwwwwee