امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ !

(17-08-2019، 3:17)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2019، 3:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی بلا

والا نه کتاب کار داشتم فقط ..من یه چند ماه به دلایلی نتونستم درس بخونم همون باعث شد پشتم باد بخوره نتوسنم دوباره برگردم به درس و همین باعث شد دوباره خراب کنم ..خوذم با کتاب و تست راحت ترم تو ریاضی و فیزیک فقط باید سوال دید ..انقد مدل های مختلف سوال رو ببینی که سر جلسه کنکور شوکه نشی

ممنون
زیست و شیمی چطور میخوندین؟

خواهش
زیست یه دور کتابو میخوندم یه دور درسنامه کتاب کار و نکته نویسی میکردم تو خود کتاب مینوشتم و دوباره کتابو یا نکته هاش میخوندم و تست میزدم و سوالایی که اشتباه زدم یا درست زدم ولی نکته دار بود و علامت میزدم بعدا دوباره حل میکردم

شیمی هم باید خیلی تست کار کنی و متن کتاب و مسلط شی
کتاب شما رو نمیدونم ولی ۹۰ورصد شیمی ما مسئلس  و امسال هم نامردی کردن و فقط مسئله داذن
اگع  مسئله دارید زیاد تست بزن مخصوصا استوکیومتری

به ما گفتن کتابتون متن همه متنارو بخونین هفتاد درصد متنه رفتیم دیدیم همههههه مسئله دادن:|

شاید یکی دو تا متن

چشم
بیشتر مطالب کدوم پایه کار کنم؟

امسال  فقط شوکه شدیم

بستگی داره به خودت ولی من خودم از نطالب چهارم شروع کردم چون سال اخر بود و وقت نداشتم تو طول سال تحصیلی خوب مسلط شم اول اونو خوندم
خودت نقاط ضعف و قدرتو مشخص کن طبق اونا برنامه ریزی کن یه مشاور بگیری خیلی خوبه من با ۶ساعت ۱مهر شروع کرده بودم تا دی به ۹ رسوندم و تا دبهمن ۹ میخوندم اسفند همه چی خراب شد:/

باور مشاوران الا همه ت قمپزن
قبل کنکور خودشونو خدا و معجزه گر میدونن
بعد کنکور میگن مگه ما خداییم؟
یه مشت جوجه فکلی بی سواد بیش نیستن
دبیران کنکور هم تو رشت همینجورین

یاو دماغشو نمیتونه بکشه بالا اونوقت کلی ادعا داره
هیچی هم بارشون نیس
پرسیدم یه نفرو پیدا کردم فردا صبح قراره بهش زنگ بزنم واسه وقت گیری پارسال یه رتبه دو منطقه داده
شما خودتون مشاورتون کی بوده؟
پارسال مشاور من یکی از اعضا تیم هیواد بود از شرق گیلان میومد
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - saba 3 - 17-08-2019، 3:25

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان