(21-05-2019، 16:14)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.و بله حق با شماست همیشه در صورت اینجور بن شدن ها بهتره کاربر به شما اطلاع بده ولی زیاد کاربران تازه وارد مثل اون موقع من اطلاع ندارن که در همچین مواقعی چکار باید بکنن
(21-05-2019، 14:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام.
سلام دوستان(:
من تا حدودی با نظر TOXIKموافقم
ببینین من انجمن های زیادی میشناسم که با وجود گذر زمان و بزرگ شدن کاربر های قدیمی و همچنین روی کار آمدن شبکه های اجتماعی رنگارنگی نظیر اینستا گرام همچنان کاربران خود را با تغییر سیاست و بنیان سایت حفظ کردن و این دو دلیل دلایل زیباییست برای پاک کردن صورت مسئله و نپذیرفتن مشکل اصلی البته چند مورد بهتر قبل از ادامه حرفام بگم
۱.حرفای من کاملا بدون هیچگونه تعصب فکری دارم میگم و بنده با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ولی فکر میکنم اگه عوامل اینجوری شدن انجمن بدونیم شاید بشه ازشون درس بگیریم و با خلاف عملکردن اون بتونیم تا حدودی انجمن به روز های قبل برگردونیم(؛
۲.حرف های من در مورد تیم مدیریت جدید به هیچ وجه نیست که قابل میگم شامل افرادی کاملا دلسوز انجمن هستن که تمام تلاششونو برای برقرار ماندن انجمن به کار میبرند برای مثال چند روز پیش دیدم که یک کاربر تازه عضو شده به گ.ا اومده بود و جالب تر یک کاربر عادی نه یکی از مدیران اومدن و بهشون خوش آمد گفتن.حالا در ادامه میگم این رفتار چه بازخورد مثبتی میتونه به همراه داشته باشه
.....
ممنون از نظرات کامل شما.
در مورد تخلف مدیران در محروم کردن و یا اخطار دادن، کاربران می تونن به من اطلاع بدن، و من همیشه به این امور رسیدگی می کنم. (می تونید با نام کاربری جدید به من اطلاع بدید)
ولی خیلی کم این کار رو می کنن.
در مورد رد تایید کردن نظرات کاربران بله حق با شماست، دیدم چند باری که در مورد رد تایید کردن اسپم ها زیاده روی شده، و چند بار یاد آوری کردم، الان هم در بخش مدیریت دوباره یادآوری می کنم.
در مورد روند تکراری موضوعات، فکر می کنم این بیشتر مربوط به سلیقه کاربران باشه.
با سپاس.
نه منظورم اینه که برای مثال من یک کاربری که بنا به هر دلیلی میخوام ارسال پست(موضوع)هام در انجمن بیشتر سه خیلی قشنگ تر و بهتره که اون ارسال هام ارسال هایی باشه که منبعش از سایت ها دیگه مثل نمناک و نمکستان به عنوان مثال نباشه
زیاد دیدم کاربران به همون منظوری که در بالا گفتم پست های سایت ها دیگه کپی کردن
این به ضرر انجمن چون باعث میشه که مطالب سایت تکراری باشه و عملا سایت به عنوان یک سایت زرد به نظر بیاد که به دنبال معذرت میخوام به بهترین روشی که بتونم بگم برداشتن بدون اجازه مطالب دیگرانه .
خیلی بهتر میشد اگه به طریقی به کاربران اعلام میکردیم که تا میتونن مطالب خودشون تهیه کننده
مثلا من میخوام در مورد بیوگرافی شخص xمطلبی در سایت منتشر کنم اینکه برم حداقل پنج نوع بیو ازش بخونم و خلاصه و نکات جالبشو بیام اینجا تایپ کنم خیلی قشنگ تره تا اینکه مثلا برم هرچی تو ویکی پدیا کپی پیست کنم اینجا
یا مثلاً اینکه مثل خیلی از سایت های دیگه برای گ.ا هر بیست و چهار ساعت یک بار با بازه های دیگر موضوع انتخاب شه
این باعث میشه که افراد حداقل حرفی برای زدن داشته باشم تا اینکه بیان سلام خداحافظ بگن برن