امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

(19-04-2019، 21:18)Aesthetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا دارم وایکیکی و دانلود میکُنم .. دو جهان و عاشقانِ ماه و تموم کردم !

موندم بینِ هیلر و وایکیکی کدوم و ببینم چون هردو عالین ؟!

همسایه بغلی EXO ام هنوز ندیدم .. نصف گُفتن خوبه نصفِ دیگم گُفتن چرته !

ولی خُ بخاطرِ EXO میبینمش !  Angel
من وایکیکی رو ندیدم جز اینکه تعریفشو تقریباً از همه شنیدم.
به شخصه هیلر رو توصیه نمیکنم. اگه تو سبکش قبلاً سریال دیدی پس اینو رد کن. چون چیز جدیدی نداره (مخصوصاً اگه شکارچی شهرو دیده باشی، یه ورژن دوم از اون محسوب میشه حتی بازیگر زن اصلیشونم مشترکه و روند داستانم تاحدودی کپی از اونه هرچند اصلاً به پاش نمیرسه) سریالای قشنگتری از این سبک (اکشن، هیجانی) برای دیدن هست مثل ماسک عروس، پزشک غریبه، مستر سان شاین، آیریس، یونگ پال.
اما خنده در وایکیکی یه سریال کمدیه که باتوجه به سروصدایی هم که در طی پخش فصل اولش کرد مشخصه سریال خوبی بوده یا لااقل با سلیقه ی اکثریت جور درمیومده. هرچند بازیگر به ان صورت مطرحی نداره از این دست سریالاس که باید فقط با داستانش حال کرد.
همسایه بغلی اکسو یه مینی سریال کمدی رمانتیکه که بیشتر مختص اکسوال ها ساخته شده چون داستان خیلی خاصی نداره و اعضای اکسو به جز دو نفرشون کاملاً نقش خودشونو بازی میکنن و اون دوتای دیگم کمی رومنس و فانتزی قاطی استوری لاینشون میشه اگه دنبال یه چیزی برای سرگرمی هستی یا اکسو رو دوست داری، سریال کیوتیه.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Aesthetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 20-04-2019، 17:12

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان