اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حیات چگونه به زمین منتقل شد؟

#1
جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که برخورد سیاره‌ای در زمان‌های دور می‌تواند بهترین توضیح برای نسبت سولفور، نیتروژن و کربن در زمین باشد. اگرچه ترکیبات آلی که به سادگی تبخیر می‌شوند، در سیاره‌های دیگر نادر هستند، اما آن‌ها به وفور در زمین یافت می‌شوند. زمین همیشه مملو از نیتروژن، آب، کربن دی اکسید، آمونیاک، هیدروژن، متان، سولفور اکسید و آن دسته از مواد شیمیایی که حیات را ممکن ساختند، نبوده است. بر اساس مطالعه‌ی جدید، این احتمال وجود دارد که عناصر تشکیل دهنده‌ی حیات در زمین، به واسطه‌ی برخورد سیاره‌ای به زمین آمده‌اند. یعنی همان شرایطی که تقریبا ۴.۵ میلیارد سال گذشته باعث به وجود آمدن ماه شد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حیات چگونه به زمین منتقل شد؟

محقق دانشگاه رایس «راجدیپ داگپوتا» در یک مصاحبه‌ی خبری، گفت: «دانشمندان با مطالعه‌ی شهاب سنگ‌های اولیه از مدت‌ها پیش به این باور رسیده‌اند که زمین و سایر سیاره‌های سنگی در منظومه‌ی شمسی خالی از عناصر فرار هستند. اما زمان‌بندی و ساز و کار پیدایش این مواد و عناصر هنوز جای بحث و بررسی دارد.»

دانشمندان از مدت‌ها پیش این نظریه را به پیش کشیده‌اند که عناصر فرار زمین، از توده‌ای از شهاب سنگ‌هایِ متعلق به بخش‌های دور منظومه‌ی شمسی نشات گرفته‌اند. محققان مقادیر بالای عناصر فرار را در بقایای شهاب سنگ‌های فرار مورد اندازه‌گیری قرار داده‌اند. اما مواد غیر هسته‌ایِ زمین دارای نسبت کربن، نیتروژن ۲۰ برابر بیشتر از نسبتِ یافت شده در کوندریت‌های کربن‌دار هستند. برای بررسی این مساله که آیا برخورد سیاره به زمین می‌تواند وجود عناصر فرار زمین را توضیح بدهد یا خیر، دانشمندان در آزمایشگاه دست به آزمایش‌هایی زدند. آنان در یک سری آزمایش به شبیه‌سازی شکل‌گیری سیاره پرداختند؛ سیاره‌ای که غلظت بالایی از کربن و نیتروژن را در خود ذخیره دارد و احتمالاً می‌تواند وفور عناصر فرار در زمین را توضیح بدهد.

بر اساس آزمایشات، شکل‌گیری هسته‌ی سیاره‌ایِ غنی از سولفور توانسته است حفظ نیتروژن و کربن بیشتر در مواد غیرهسته‌ای سیاره را تضمین کند. محققان با استفاده از آزمایش‌های مختلف، یک مدل کامپیوتری طراحی کردند تا ببینند آیا برخورد با سیاره‌ای دیگری که هسته‌ای غنی از سولفور و پوسته و گوشته‌ای غنی از کربن داشته است، می‌تواند پیدایش ماه را توضیح بدهد یا خیر؟ در این شبیه‌سازی، میلیون‌ها سناریو مد نظر قرار گرفت؛ دانشمندان به این اطمینان رسیدند که چنین برخوردی با ویژگی‌های زیست شیمی منظومه‌ی شمسیِ اولیه مطابقت خوبی دارد.

دانشجوی دوره کارشناسی ارشد «دمنویر گریوال» گفت: «ما دریافتیم که همه‌ی شواهد از قبیل نشانه‌های ایزوتوپی، نسبت کربن به هیدروژن و مقدار کلی کربن، نیتروژن و سولفور با برخوردی که ماه را به‌وجود آورده است، سازگاری دارند. این سیاره که احتمالاً به اندازه‌ی مریخ بوده، هسته‌ای غنی از سولفور داشته است.»

اگرچه این امر محتمل است که کوندریت‌های کربن‌دار در پیدایش عناصر فرار زمین، ایفای نقش کرده‌اند، اما طی آخرین مقاله‌ای که اخیراً در مجله‌ی Science Advances منتشر شد، مشخص گردید که برخورد سیاره به زمین می‌تواند بهترین توضیح برای کربن، نیتروژن و سولفورِ موجود در زمین باشد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
حیات چگونه به زمین منتقل شد؟ - ßяɪcε - 11-02-2019، 14:16

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زمین چند سال دیگر خانه ما می‌ماند؟
  ماه چگونه باعث افزایش طول شبانه روز میشود
  زمین تخت است! نظریه‌ای احمقانه یا واقعیتی تکان دهنده؟!
  انسان ها اهل زمین نیستند! نظریه دکتر الیس سیلور!
  آیا بیگانگان از منظومه‌های مجاور می‌توانند زمین را ببینند؟
  اگر زمین تخت بود چه اتفاقی می‌افتاد؟
Lightbulb اگر زمین برای ۵ ثانیه اکسیژنش تما شود چه اتفاقی می افتد...؟
  آیا حیات اولیه از “مریخ” آغاز شده است؟
  عکسبرداری از محل فرود آپولو ۱۵ در ماه از روی زمین!
  شواهد حیات در سیاره ناهید مورد تردید قرار گرفت

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان