19-12-2018، 23:19
(19-12-2018، 20:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخون خیلی بخون، ولی بازم انتظار نداشته باش، سهمیه ها همه چی رو بهم میریزه.
(19-12-2018، 20:10)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره : )
(18-12-2018، 22:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2018، 14:05)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شکر خدا میگذره , کار و کار و درس !
(16-12-2018، 17:47)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری ماهان ؟ کم پیدایی
مرسی شما چطوری؟
آره =))) هیچکی رو نمیشناسم دیگه (((:
کارشناسی قبول شدی دیگه ؟ خیلی خوشحالم که موفق شدی
+
کسایی که نمیشناسن , ایشون مسبب ورود من به تیم مدیریته , و یکی از دوستان خوبمون ! و البته از مسببان تقریبا 1 سال نویسندگی من (:
خب خوبه (((:
آره مرسی (((: امیدوارم شما هم هرچی میخوای قبول بشی
ثابت شدی دیگه (((: از ملیکا چه خبر؟
ممنون, تهران یا مشهد دولتی قبولم ایشالا..
دیگه واسم مهم نیس : ) , ملیک ؟ سالمه, هنوزم مثل قدیم خل و چل و اکتیوه .. همه خوبن, فقط اگه واحد های دانشگاهت سبکه و وقت داری به اینجا هم سر بزن, واقعا جا افراد قدیمی خالیه ..
بعد ضربه میبینی اگر چیزی که میخوای نشد.
من ۱۰۰۰ شدم ولی تهران قبول نشدم چون نصف بیشتر ظرفیت رو برای کسایی گذاشتن که سهمیه داشتن.
ولی امیدوارم هرچی که میخوای قبول بشی.
ا خوبه (((: نیستش ولی الان
واقعا خیلی زیادن، مخصوصا اینکه من دنبال اپلایم بیشتر باید بخونم. واقعا همه چی خیلی سخته. قدر مدرسه رو بدونید. :|