امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سلنا گومز چطور رکورد دریک را شکست؟

فارغ از تمامی این مسائل، خودِ من به عنوان یکی از هواداران پروپا قرص سلنا که به فعالیت چندساله او اشراف خوبی دارم، این طور فکر می کنم که اتفاقات اخیر نشان داد که سلنا هرگز همان طور که خودش بارها اشاره کرده برای اعداد و ارقام کاری را انجام نداده. یعنی آهنگ Taki Taki به خوبی اثبات کرد که برای سلنا اوج گرفتن و مخاطب زیاد داشتن و ترکاندن رنک ها کاری ندارد، کافی است آهنگ های داغ دنس لاتینی و با رقص و بزن و بکوب و البته ترانه های «آبکی» بخوانید تا فوری اعداد و ارقامتان رشد کند.

ولی چیزی که هست سلنا هرگز بخصوص در دو سه ساله اخیر، سراغ این نوع کارها نرفته و بیشتر آهنگ های ملایم و عمیق همراه با موزیک ویدئوی هنری و سینمایی تولید کرده. پس مسلم است که مخاطب عام انگیزه ای ندارد که به قصد لذت جویی صرف بخواهد آنها بارها و بارها ببیند. مخاطب باید یک نوع علقه عاطفی با آنها کسب کند تا بتواند انها را بارها و بارها گوش کند. به نظرم مثلا همین تعداد مشاهده موزیک ویوئوهای او با این نوع سبک هنری واقعا اتفاق بزرگی است؛ چه کسی غیر سلنا با هواداران جهانی ثابت خودش می توانست 200 میلیون مخاطب برای موزیک ویدئوی کاملا سرد و هنری ای مثل Fetish به دست بیاورد؟ واقعا هیچ کس. 

و هواداران سلنا هم اکثرا از همین جنس هستند؛ یعنی کسانی که علقه و رابطه عاطفی و شخصی با کارهای او دارند و همین باعث شده همیشه یک تعداد ثابتی پای کارهای او باشند و شمارشان از حد خاصی فراتر نمی رود.

در کل خودم فکر می کنم رکورد و آمار ارقام در این نوع ذائقه ای که امروز بر بازار موسیقی حکم می راند اصلا مهم نیست و من اصلا حس بدی ممکن است بهم دست بدهد اگر آهنگی از سلنا رکورد آنچنانی بزند. چون حتما چیزی بوده که همه می توانسته اند برای وقت گذرانی ازش استفاده کنند و چیزی نبوده که به صرف ارتباط عاطفی و شخصی افراد را جذب کرده باشد. 
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سلنا گومز چطور رکورد دریک را شکست؟ - Actinium - 16-11-2018، 18:27

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سلنا و جاستین دوباره با هم :)
  دکوراسیون منزل زیبای سلنا گومز*خیلی خوجله ^__^
Music سلنا گومز رکورد اینستاگرام را شکست!
Music حمایت سلنا گومز از مهاجران غیرقانونی
  سلنا گومز: سرانجام به سنی رسیده‌ام که تنها بودن را دوست دارم
  سلنا گومز: آهنگ‌هایی که از لحاظ عاطفی با مردم ارتباط برقرار می‌کنند محبوب من هستند
  واکنش رئیس اینستاگرام به انتقادات سلنا گومز
  معنی نوشته پروفایل سلنا چیست؟ Light, space, zest -that’s God
  بیل مری: مامان کاش زنده بودی سلنا را می دیدی!
  میخانۀ سلنا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان