03-11-2018، 22:08
(03-11-2018، 22:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم ... و اینم میدونم من همیشه سره غرورم میترسم چ حالا چ تو مشکلات بیشتر
(03-11-2018، 21:38)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی , الان واست سخته تحملش ولی وقتی سنت بره بالا یاد میگیری هرکی هرچی گفت بخندی باش و تو عمل ردش کنی و کار خودتو بکنی .. میگذره , تا این مساعل نباشه یاد نمیگیری
(03-11-2018، 21:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-11-2018، 21:07)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کاش نیاد ولی میااااد منکه میدونم فردا روز مرگه منه الهی برم بممممیرم راحت شم من اگه فردا مردم دیگ بدونین برام اینجا خرما پخش کنیننن
اتفاق خاصی قراره بیوفته ؟!
مناااا واسه فردا هیچچچ کاری نکردم اصلنم طاقت ندارم دبیره بهم بتوپه جلو دوستام میخوام بمیرم از همین الان کاش غایب میکردم انقدم فردا این معلمه سگگگه ک اصن میخای سرتو بزنی دیوار از دستش(صداش صداششش انگار داره جیغ میزنه)
تو اگه جای من باشی چیکار میکنی , امروز مثلا : از صب تا ظهر واحد های سنگین داشته باشی و با استادت بحث سنگین داشته باشی در حد درگیری شدید , با اعصاب خورد بری سرکار و مغازه تا شب و باز دغدغه ها و درگیری های ذهنی اونجا رو داشته باشی..
قدر موقعیت خودتو بدون , پسر بودن خیلی سخته , خیلی !