(02-11-2018، 14:06)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2018، 12:57)Actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ
یا رب این قلب شناسی ز که آموخته بود
این بیت حافظ یک ایهام جالب در خود دارد: "قلب" هم به معنای قلب درون سینه است و هم تقلبی بودن و عدم اصالت.
اما اگر دقت کنیم، ما به آنچه درون سینه ها قرار دارد و از قدیم به عنوان منبع احساس و عواطف شناخته می شده "قلب" اطلاق کرده ایم که به معنای تغییر و تحول و گردش و دگرگونی است. به نوعی قلب درون سینه انسان مرکز عواطف انسان است؛ عواطفی که مدام در حال گردش وتغییر و تحول است؛ و این بخاطر این است که این قلب بر اقلیمی حکم می راند که خود برآمده از طبیعت دگرگون شونده و دایما در حال تغییر است. چون ما آدمیان خود عصاره این جهان پیوسته متغیر هستیم.
فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر
کین کارخانه ای است که تغییر می کنند
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
این ها یک حکمت یقینی و عینی است که خود هستی و جهان پیش روی ما حجته بالغه و روشن آن است. و من چقدر شیفته این خرد ناب و روشن و تمیز امثال حافظ هستم. هر چند به اقتضای روزگار خودشان گاهی تعابیری قلب و استعاری برای آنها بکار می گرفتند.
سلنا هم پیرو همین تلقی حافظ در مصاحبه ای با مجله تایم گفته بود:
«به نظر من قدرت به این نیست که شما یک ظاهر دروغین به خودتان بگیرید؛ به نظر من قدرت واقعی حساس بودن و آسیبپذیر بودن است.»
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع
(02-11-2018، 13:00)ღZHRღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2018، 12:52)۸۸084۸۸۸۸4۱0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2018، 12:20)ღZHRღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگو فردا کی نمیره مدرسه
فردا کی نمیره مدرسه؟._.
فوتباله:|
بگو:
فردا کی میره مدرسه؟(کمتر رو سوال میکنن)
._.
فردا عزیزم همه میرن مدرسه مخصوصا اون خا.*.مالاش