29-10-2018، 13:40
یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر
مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره
است. چون حاوی آب و فیبر بسیاری می باشد.
مواد لازم برای سوپ حریره
گوشت بره :400 گرم
زردچوبه :1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :1/5 قاشق چای خوری
پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری
کره :2 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده :3/4 فنجان
پیاز سفید خرد شده :1 عدد
پیاز قرمز خرد شده :1 عدد
گشنیز تازه :1/2 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم
آب :7 فنجان
عدس :3/4 فنجان
نخود :425 گرم
ورمیشل :110 گرم
تخم مرغ زده شده :2 عدد
لیمو :1 عدد
طرز تهیه سوپ حریره
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .
سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم 2 ساعت بپزد.
10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.
تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم 1 دقیقه بپزد.
نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره
سوپ حریره جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .