(23-10-2018، 20:38)۸۸084۸۸۸۸4۱0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی هیشکی هیچ چیزی نمینویسه ها!
عارفه یه دوتا جوک بگم حال کنی؟
خصوصیات پسرا :
1- به محض اینکه پشت لبشون سبز شد زن میخوان .
2- شصت تا دوست دختر دارن ولی به همه میگن که اصلا دختر بازی را دوست ندارن .
3- در دو کار استاد هستند : دعوا کردن و فحش دادن .
4- افتخار میکنند که اصلا به ناموس مردم نگاه نمیکنند ولی تا دلت بخواد فیلمهای ضایع میبینند .
5- فکر میکنند که تموم دخترا کشته مرده ی اونان .
6- وقتی برای اولین بار با یک دختر حرف میزنند بدنشون میره رو ویبره(همان لرزش خودمون)
این بیشتر واقعیت بود تا جوکااا ولی من میخندم شاد شه دلت گنا دارری
(23-10-2018، 18:47)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2018، 18:31)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2018، 18:28)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدجور مشکوک میزنه...
اگه منو میگی باید بگم من بزور میشناسمت؟ شما؟(:
باهوش کی بودی تو لنتی؟؟!!!
مهم نی!
تا شما چشمت دراد بیب
:/
(23-10-2018، 19:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میتونی بیومو بخونی....چطو؟!!
(23-10-2018، 18:31)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نمیخام دله آدما رو بشکنم یا حرفا بد بزنم ولی بعضیان ک دلشون میخاره
جدی نگیر اینقد دوست گرامی :|
رشتت چیه شما ؟