05-08-2018، 11:02
در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن بیسکویت به شکل دانه قهوه قرار داده ایم. بیسکویت دانه قهوه هم از لحاظ شکل و شباهتش به دانه قهوه و هم به خاطر طعم بی نظیرش یکی از دسر هایی خواهد بود که در لیست علاقهمندی هایتان قرار خواهد گرفت.
مواد لازم:
کره یا مارگارین : 125 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
پودر شکر: 1 پیمانه
نشاسته: 1/2 پیمانه
نسکافه: 2 قاشق چای خوری
اب جوش: 1 قاشق غذا خوری
ارد: حدود 2 و 1/2 پیمانه
کاکائو: 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار.کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد. از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها رو شکل میندازیم سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 – 25 دقیقه پخته شود.
مواد لازم:
کره یا مارگارین : 125 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
پودر شکر: 1 پیمانه
نشاسته: 1/2 پیمانه
نسکافه: 2 قاشق چای خوری
اب جوش: 1 قاشق غذا خوری
ارد: حدود 2 و 1/2 پیمانه
کاکائو: 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار.کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد. از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها رو شکل میندازیم سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 – 25 دقیقه پخته شود.