باشعوریسم ، جنبه فان !
مستقیم از مغز به قلم !
تا میفهمن پرستاری میخونم میپرسن فلان جام چرا درد میکنه؟من ترم دو ام بابا..فوق فوقش بتونم بوسش کنم خوب شه
——————
دختره مشروب میخوره.......
سیگار میکشه......
علف میزنه......
لاتی حرف میزنه....
بعد میگه چرا شوهر گیرم نمیاد!!!!!!
لوطی تو خودت شوهری
بیا منو بگیر ببر...
——————-
بابام داره فوتبال میبینه یهو گفت این گاو کیه گذاشتن تو زمین مامانبزرگم میگه حتما نذر کردن هرکدوم ازین تیما برنده شد قربونی کنن :))))))
———————
یه زید داشتم همیشه آنلاین بود بهش میگفتم
زید آن
الان رفته سرمربی رئال شده
————————
ولی اگه خواستید وسط جاده بشینید عکس بگیرید سعی کنید اونجاهایی باشه که تابلوی عبور حیوانات داره. مردم بفهمن گاوی مثل شما ممکنه تو جاده باشه
————————-
میری اینستا میبینی یه عده جلو یوزر اکانتشون نوشتن Official!
یکی نیست بهش بگو آخه شپش! آخه انبردست! با این طرحت مثل خرمگس تو نیکویی! خودت چی هستی تا رسمی و غیر رسمیت چی باشه Official :)))
————————-
نیم ساعته یه تاپ و دامن گل گلی پوشیدم منتظر نشستم ، پس چی میگین که دختری که گل گلی بپوشه کیس ازدواجه
همش دروغ
همش شعار ://
مستقیم از مغز به قلم !
تا میفهمن پرستاری میخونم میپرسن فلان جام چرا درد میکنه؟من ترم دو ام بابا..فوق فوقش بتونم بوسش کنم خوب شه
——————
دختره مشروب میخوره.......
سیگار میکشه......
علف میزنه......
لاتی حرف میزنه....
بعد میگه چرا شوهر گیرم نمیاد!!!!!!
لوطی تو خودت شوهری
بیا منو بگیر ببر...
——————-
بابام داره فوتبال میبینه یهو گفت این گاو کیه گذاشتن تو زمین مامانبزرگم میگه حتما نذر کردن هرکدوم ازین تیما برنده شد قربونی کنن :))))))
———————
یه زید داشتم همیشه آنلاین بود بهش میگفتم
زید آن
الان رفته سرمربی رئال شده
————————
ولی اگه خواستید وسط جاده بشینید عکس بگیرید سعی کنید اونجاهایی باشه که تابلوی عبور حیوانات داره. مردم بفهمن گاوی مثل شما ممکنه تو جاده باشه
————————-
میری اینستا میبینی یه عده جلو یوزر اکانتشون نوشتن Official!
یکی نیست بهش بگو آخه شپش! آخه انبردست! با این طرحت مثل خرمگس تو نیکویی! خودت چی هستی تا رسمی و غیر رسمیت چی باشه Official :)))
————————-
نیم ساعته یه تاپ و دامن گل گلی پوشیدم منتظر نشستم ، پس چی میگین که دختری که گل گلی بپوشه کیس ازدواجه
همش دروغ
همش شعار ://