07-07-2018، 15:27
(07-07-2018، 14:02)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من به کتاب نبرد من و فلان و فلان کار ندارم چون هیچوقت هیچکس هیچیو راست نمیگه که تووو گذشته اتفاق افتاده از تاریخم متنفرم!!
(07-07-2018، 13:22)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2018، 13:11)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم شما ک درست نمیخونی پس حرف الکی هم نزن : )
(07-07-2018، 12:46)ѕтяong نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2018، 10:13)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا چطور شخصی میتونه یه دلقک رو با پیشوا مقایسه کنه
شما که اطلاعاتی از چارلی چاپلین نداری و اینطور با حرف زشتی ایشونو خطاب میکنی یکم برو و سطح علمیتو بالا ببر ...!!
همونجا که میگه "وحشیها ظهور کردن" نشون میده چه جونوریه
شما اگه از جنگ و خونریزی خوشت میاد پس هیتلری:|
اگه از هیتلر خوشت میاد من حرفی ندارم مردی که انسانارو مینداخت توو ککوره ی آدم سوزی!!
و ...
+
این قسمتو ببینید:
سربازان خودتون رو بدست حیوانات نسپارید مردانی که شمارو خوار میکنن وبه بندگی میکشن زندگیتون رو دسته دسته میکنن وبه شما میگن چی فکر کنید چی احساس کنید افرادی که به شما تعلیم نظامی میدن وبا شما مثل احشمام رفتار میکنن وبا شما برای تغذیه توپهاشون استفده میکنند
هیتلر انسان به شدت بزرگی بود . آلمان ورشکست شده رو تو 4 سال بازسازی کرد. کشوری که از طرف همه تحریم شده و از خیلی امکانات محروم شده رو فقط میشه با جنگ به اوج رسوند.
یادت نره (ما چیزهایی رو میدونیم که اونها میخواهند)
گفته ی استاد رائفی پور درباره کشته شدن 6 میلیون یهودی توسط هیتلر : چطور ممکنه از جمعیت 5 میلیون و 400 هزار نفری یهودی ها ، هیتلر 6 میلیون رو کشته باشه؟ درحالی که در انتهای جنگ 1 میلیون یهودی باقی مونده. درحالی که 2 میلیون یهودی انتقال یافته به شیکاگو. و 2 میلیون و 500 هزار نفر خارج از دسترس هیتلر بودن !
کتاب نبرد من رو بخون
فقط دارم میگم حرفاش قشنگه..
ی دنیای بدون چنگ و خونریزی و سرارسر پیشرفت و انسانیت و محبت..
دنیایی که کشور نباشه قدرت توو دست هیچکس نباشه..
آدما باهم برادر باشن !!
همین ..
اسپم ندید ممنون !!