(04-06-2018، 16:35)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2018، 16:30)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی گوش میدی ؟ |:
(04-06-2018، 16:30)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2018، 16:27)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیفهمی چمه!قلب مریضم داره این روزای لنتی رو رد میکنه!
الان تو نمیدونی من خوابم این جمله هارو نگی که خسته نشم دوباره نخوابم:|
دارم برات لالایی میخونم دیگه
دلبر منی جایی نریو ت ک میدونی مال منیو
پلی لیست کردم!
این منم ب ت دل بستمو از بقیه دل میکنم!ک ب خاطرت قید زندگی رو میزنم!

این منم از آمین_رایسا
(04-06-2018، 16:36)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2018، 16:30)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2018، 16:30)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2018، 16:27)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیفهمی چمه!قلب مریضم داره این روزای لنتی رو رد میکنه!
الان تو نمیدونی من خوابم این جمله هارو نگی که خسته نشم دوباره نخوابم:|
دارم برات لالایی میخونم دیگه
دلبر منی جایی نریو ت ک میدونی مال منیو
من میخوام سینگل بمونم