01-06-2018، 10:19
(01-06-2018، 10:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2018، 10:12)fake نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2018، 10:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از اصل اطلاعی ندارم و علاقه ای هم به دخالت ندارم
(01-06-2018، 9:59)fake نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من وسط این دونفر بودم.. و میدونم همه چیو !
(01-06-2018، 9:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی ها فقط باید تو حسرت بمونن:|
چند پیج قبل بخون..
وقتی کسی لیاقت و جربزه رسیدن به اهدافشو نداره همون بهتر تو حسرت انها بمونه(:
من دارم از این زاویه به حرفش نگاه میکنم که کاملا منطقیه از نظر من
تو حسرت موندن و گذاشتن کسی کار انسانی نیست ! هست ؟!
بیاین با هم مث انسان ها برخورد داشته باشیم !
اگ از کسی بدمون میاد یا بهش بگم معرض به خودش یا سکوت کنیم !
و فقط حرفا خوب و قشنگ و اخلاقا خوب رواج بدیم بین هم !
من حرفم اینه ..
فک نکنمم غیر منطقی باشه !
برداشت من از جمله شون یک برداشت بی منظور و بی اطلاع بود
بله از این لحاظ هم میشه نگاه کرد
و به نظر منطقیه
(01-06-2018، 10:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از اصل اطلاعی ندارم و علاقه ای هم به دخالت ندارم
(01-06-2018، 9:59)fake نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من وسط این دونفر بودم.. و میدونم همه چیو !
(01-06-2018، 9:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی ها فقط باید تو حسرت بمونن:|
چند پیج قبل بخون..
وقتی کسی لیاقت و جربزه رسیدن به اهدافشو نداره همون بهتر تو حسرت انها بمونه(:
من دارم از این زاویه به حرفش نگاه میکنم که کاملا منطقیه از نظر من
تو حسرت موندن و گذاشتن کسی کار انسانی نیست ! هست ؟!
بیاین با هم مث انسان ها برخورد داشته باشیم !
اگ از کسی بدمون میاد یا بهش بگم معرض به خودش یا سکوت کنیم !
و فقط حرفا خوب و قشنگ و اخلاقا خوب رواج بدیم بین هم !
من حرفم اینه ..
فک نکنمم غیر منطقی باشه !
برداشت من از جمله شون یک برداشت بی منظور و بی اطلاع بود
بله از این لحاظ هم میشه نگاه کرد
و به نظر منطقیه
اوممممم همین مهمه از اصل خبر نداری و درست برداشت ...کردی(بعضی ها)لیاقت ندارن
نه همه:/
بیخیال
توزندگیت این حقو برای خودت قاءل باش که هیچ وقت مجبور نیستس عقاید خودتو زندگی خودتو به کسی توضیح بدی
چون اونا برای تو ارزشمند اند
و کس دیگه ای از ارزش اونا خبر نداره
چون تو جایگاه تو نبوده
شاید اگه همین کوروش هم جای تو بود الا خمین حرفای تورو میزد