30-05-2018، 12:10
(30-05-2018، 12:07)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2018، 12:03)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2018، 11:59)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2018، 11:56)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2018، 11:54)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس عربستان و کشورای عربی باید برن بمیرن ؟؟؟
اونا که حتی اب خوردن هم توی کشورشون نیست
ددچ پولی ک دارن همه رو وارد میکنن :\
کشورای عربی بازیکنای تیم ملیشون هم وارداتیه .. اینجور ک براورد کردن نفت عربستان تو کمتر از ۷۰ سال دیگه تموم میشه :\
این فاجعس واس اونا !
فقط حوضه های مشترک ایران و قطر به اندازه کل عربستان نفت دارن
مهندس چینی توی پارس جنوبی صندوق صدقات دید پرسید این مال چیه بهش گفتن برای کمک به فقراست چینیه گفت با وجود پارس جنوبی مگه توی کشورتون فقیرم هست
خو ایی الا چ ربطی داش ؟ :\
کل درباره واردات عربستان گفتم ..
(30-05-2018، 12:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرف توی یکی از مدرسه های غرب تهران به ۱۶ دانش آموز تجاوز کرده بعد الان اعتراف کرده و خبرش منتشرشده و من فکر میکنم ما چقدر سخت جانیم!
آن نمایندگان که ۶ سال تمام لایحه حقوق کودک راعقب انداختند و به آن رسیدگی نکردند چرا نمیمیرند و همه آنها که درمقابل سند ۲۰۳۰ مقاومت کردند از این درد چرا نمیمیرند؟
آقا بحثُ سیاسی ترش نکن D:
فلن رکورد حاج طوسی رو کسی نشکسته :v
خب ما نمیتونیم وارد کنیم ؟؟؟ جون مردم و گرسنگیشون مشکلی نیست ؟؟؟
دکتر :\
توام بری یه کاری ای بشه دزدی میکنی :\ دزدی نکنی از اونجا میندازنت بیرون :\