عزیزم اسمش پنج فصله ولی جدوابادم و به چشم میبینم تموش کنم
یه چیزیایی داره یادم میاد ولی نه دقیق
زیست
(24-05-2018، 18:02)❤nila❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2018، 18:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تاحالا باهات حرف نزدم:/ولی میدونم دختردایی زهرایی
چرا یبار باهم حرف زدیم تربچه جون
(24-05-2018، 18:01)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2018، 18:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هووففف
شقایق؟این چ حالیه اخه ابجی ...5 فصل مونده ت 5 ساعت تمومش میکنی شب میخونی دیگه. ب همون روشی ک گفتم بخونی خوبه ی فصلو ک خوندی بیا بهم خبر بده یکم انرژی بهت بدم باز بری فصل بعدیاسترس نداشته باش تموم میکنه تا اخر شب من میدونم
چه درسی؟
(24-05-2018، 18:01)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2018، 18:00)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هووففف
شقایق؟این چ حالیه اخه ابجی ...5 فصل مونده ت 5 ساعت تمومش میکنی شب میخونی دیگه. ب همون روشی ک گفتم بخونی خوبه ی فصلو ک خوندی بیا بهم خبر بده یکم انرژی بهت بدم باز بری فصل بعدیاسترس نداشته باش تموم میکنه تا اخر شب من میدونم
چه درسی؟
یه چیزیایی داره یادم میاد ولی نه دقیق

زیست