(13-05-2018، 17:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم از خریدن این بود که برو مصلی خودت بخر هرچی میخوایُ از دوستات منظور نبود |:
(13-05-2018، 15:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بد نیستم ._.
(13-05-2018، 15:24)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به به مهرناز بانو :}
چطور مطوری دخترک ؟ ._.
خوبم فدا ، تو چطوری ؟
تهرانی ؟
(13-05-2018، 16:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سبک یعنی از نظر رفتاری و اخلاقی و اینا ؟
(13-05-2018، 15:09)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو چ سبکی هستن
(12-05-2018، 20:49)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرض :|
(12-05-2018، 20:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اصن صدای مبلُ این داستانا ..... :V
زده ب سرم :|
بعضی وقتا یه کارایی میکنم خودمم تعجب میکنم :|
عاااخخخ ننم D:
خیلی وقته باهاش حرف نزدم ._.
ن بابا دوستای من ک گونی گونی کتاب خریدن :|
هیچی ام نخوردن :/
عاخخ ننت واقعا رحمت خدا بر او باد
سلام برسون رفتی پیشش
از دوستات خوشم اومد .__. چقدر خوبن اخه، کتاباشونو تموم کردن بگو بیان طاق بزنیم xD
خودت برو پیشش سلام کن :|
اره این برنامه رو گذاشتم باهاشون :|
تو تایمی ک دستمه میدم بخونی توام ._.
تو تایمی که دستته تا اینجا بیای که یه امانتیُ به یکی دیگه امانت بدی؟! |:
خودت برو بخرُ شرایطت هم جوریه هرچی بگی نه نمیگنُ میتونی شخم بزنی کل کتاباشونو درو کنی ببری خونتون
صفا..! (;
باشه میخونم اگه خوب بود میخرمش میدم ب تو :|
سبک یعنی کتابش رُمانه ترسناکه تاریخیه شعره و ... ملتفتی دیگه خودت نگیم باقیشو دخترک کوچکم
اتفاقا همینجوری یهویی باید بگم جشن ظهورم نزدیکه بنا بر قرار های گذشته انتظاراتی رو به من تحمیل کردی که ازت داشته باشم :V