04-05-2018، 14:07
(03-05-2018، 23:39)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-05-2018، 23:33)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا اونقد سمجه ((: ولی استاده نذاش :|
(03-05-2018، 23:27)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پیدا کرد؟ (((:
(03-05-2018، 23:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دانشگاه تهران میذاره تک و توک پیگیر باشی میتونی بری ، تازه رفتیم کلاساشونو دیدیم رو دره
گفتم حرفاتون ترکیب شده باهم (((:
وای این همایش های نجوم خیلی خوبن من همیشه دوست داشتم برم
یعنی چی ستاره ها دور چی می چرخن؟ :|
کلاس برنامه شونو زده بودن یه درس داشتن فیزیک و نجوم زیرشم اسمه استاده رو نوشته بود
بعد دوستم گفت ای دی استاده رو پیدا میکنم ببینم میذاره بیام بشینم سره کلاسش :| گفتم تلاش نکن :|
یه عکس بود حرکت ستاره ها دایره ای بود سوال بود برام دوره چی میچرخت دقیقن :|
یه نظریه بوده که دور زمین میچرخن (که البته اشتباهه) شاید او بوده
یا شایدم دور کهکشان راه شیری
حرکتشون خیلی نامحسوسه
دوستم خیلی نجوم دوس داره ولی از فیزیک متنفره . با یکی از استادایه اونجا حرف زدیم .. گف رشتش کامپیوتر بوده
ولی علاقه داشته ب نجوم و اینا دانشگاه نجوم خونده ولی میگف رباضی و فیزیک باید قوی باشه ..
خیلی موضوعات جالبی بود .. یکیشون از سطح خورشید با دستگاه عکس گرفته بود داشت اونجا ادیت میکرد با ی برنامه ک خودش ساخته بود
همایشه دقیقا همون روزی بود ک هاوکینگ فوت کرد ._.
(03-05-2018، 23:34)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-05-2018، 23:32)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوروش از ایناس ک اگه باهاش رفیق باشی بت سپاس میده اگه نباشی نمیده :v
تو dvd نگرفتی واسه کنکور؟ |:
چرا دارم .. خیلی وقتا ته کلاس میشینم تخته رو نمیبینم درنتیجه درسم نمیفهمم
از رو دی وی دی میخونم :|
5 تا درسو دارم
تو خریدی ؟ :|
اره همشو دارم من |:
گفتم بدم بت اگه نداری