28-04-2018، 22:47
(28-04-2018، 22:39)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از ما دارن تو مدرسه امتحان مستمر میگیرن فردا هم امتحان دیفرانسیل دارم :|
(28-04-2018، 22:28)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2018، 22:23)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب منم کنکوری ام :| گفتم دانشجو ینی دوماه دیگه میشم :|
(28-04-2018، 22:22)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بنده دو ماه دیگه کنکور دارم |:
(28-04-2018، 22:21)²σηу نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ترک تحصیل کردی ابجی ؟
داداچ عقبی یکم |:
من مد نمیرم دیگه |:
تو چی؟ |: |:![]()
دانشجوام :|
نه غیر حضوری برداشتم |:
غیر حضوری ؟؟ :| منم تا لبه مرز غیر حضوری رفتم ولی پشیمون شدم :| سال اخر مدرسه خیلی خوش میگذره .. این روزا دیگه بر نمیگرده !
کنکوره چه رشته ای میدی ؟ من ریاضی
تجربی
نه بابا مدرسه ما همش عذاب بود |:
معلم ریاضیمون میخواست خفه کنه منو |:
برم بخابم صب پاشم بخونم