سلنا گومز: در آلبوم تازهام هر آهنگی حال و هوایی متفاوت دارد
سلنا گومز که در دو سال و نیم گذشته در حال کار بر روی آلبوم تازۀ خود بوده، و به گفتۀ خودش فرایند تولید آن به پایان رسیده است، در مصاحبۀ تازهای که با POPSUGAR داشته، در اینباره گفته است: «نمیدانم که زمان دقیقش کی خواهد بود. این حرف را جدّی میزنم نه اینکه بخواهم مرموز و جالب به نظر بیاید. خیلی سخت است که صاحب صدایی باشید و از این بابت که حاصل کارتان معنایی را منتقل میکند مطمئن باشید.»
ژوئن سال گذشته هم سلنا دربارۀ اینکه دلش میخواهد سمت و سوی آلبوم جدیدش چگونه باشد اظهار تردید کرده بود. او در اینباره گفته بود: «یک سال است که در استدیو بودهام. پس از لحاظ تکنیکی میتوانم بگویم که الان یک آلبوم دارم؛ اما چیزی که هست دقیقا نمیدانم با آن میخواهم به کدام سو حرکت کنم، چون هر قطعهای یک مفهوم کاملاً متفاوت را در خود حمل میکند.»
او همچنین تأیید کرد که: «این را فقط از این بابت نمیگویم که فکر کنم "اوه...چقدر هیجانانگیزه!". هر تکآهنگی که برنامهاش را دارم میریزم کاملاً متفاوت از بقیه است و این موضوع را دوست دارم. به همین خاطر از این لحاظ که این آلبوم به عنوان یک مجموعه بخواهد یک گرایش مفهومی خاص داشته باشد نمیدانم میخواهد چطور بشود، اما میتوانم بگویم که یک آلبوم است چون شامل تعداد زیادی قطعه موسیقی میشود.»