09-02-2018، 14:22
(09-02-2018، 14:21)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همتیمیه من فقط همتیمیم نبود....
(09-02-2018، 14:19)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-02-2018، 14:17)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من نمیخوام..من قهرمان دیگه ای رو نمیخوام..اینقد صبرمیکنم که داوره منم ببره..
(09-02-2018، 14:15)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-02-2018، 14:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره من نیستم ولی اونی ک ازبازی رفته قهرمان بازی بود...تمومه بازی روبهم ریخت..تقصیرخودشم نبودا قبول..ولی چرا باید خدااینکارو میکرد..
تو کاپیتان تیمی بدون تو تیمی هدایت نمبشه حواست باشه اونی که ازبازی کنار رفته تونیستی
اینکه داور بازی چه حکمی میده دست مانیست ......قهرمان فقط یکی نیست ماکم اطرافمون میبینیم باید وایستیم حتما یکی ارزوشه تو تیم ما باشه
یعنی میخوایی برای یه هم تیمیت بازی رو مفت ازدست بدی ازکجا معلوم برات گرون تر از ازدست دادن هم تیمیت تموم نشه