06-02-2018، 19:10
(06-02-2018، 19:02)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن این پسرا فقد یکی خدا میدونه چ موجودات چرتُ پرتی ان یکی من، فقد تظاهُر و لات مجازی بودن و در واقعیت هم اکثرا ک البته همه آدما اینجوری شدن 'ظالم' و مُدافع حقوق کسی ک کارش دُرست نیست..
(06-02-2018، 18:59)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دور ازجون...نه تهران نیستم...خخ
(06-02-2018، 18:52)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاک تو سر من .. |:
(06-02-2018، 18:50)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به کی بدم اخه..کسی نیس که تنهام...بیرونم میترسم برم یه رمریدر بگیرم..
(06-02-2018، 18:46)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اللهُ اکبر ||:
رمو میخوام بکنم تورمریدر..بعد بکنم توکامپیوتر..بعد فیلم ببینم..
بده یکی ک ابزار انجام کار رو داره برات بریزش رو فلش یا دیسک
منظورم از یکی ی دوستی آشنایی چیزی بود
بری تو مغازه بگی سلام 10 تومن مالیاتُ آبونمان ازت میگیرن فقد
تهرانی؟ دخدرای تهرانی آدمو درسته قورت میدن الان دیگه ترس چیه
اخه یه مغازه هس ولی خیلی پسره بدیه..میترسم ازش..خخ
حرفاشونم تو مجازی جِنتِلمَنیه، مث تبلی ک صداش از دور قشنگه
و بد دهن..
چ برسه ب اونکه میگی پسره بدیه و متلک گو .. D:
اکثریتُ مثال زدم وگرنه خوباشونم هستن
از مسیر موضوع کاملا منحرف شدیم
ترجیها بده یکی کارتُ راه بندازه و یا میخوای بده ی نَرِ اهل خانوادتون ببرش تو همون مغازه ک البته بنظر من خرج تراشیه
|: