27-01-2018، 22:42
(27-01-2018، 22:41)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب نشانه دوستیُ محبت |:
(27-01-2018، 22:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-01-2018، 22:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هر جُفتشو میبینم خر کیف میشم (;
(27-01-2018، 22:29)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انقدر برف ندیدیم تهران اون اولش ک داش میومد رفتم ی گولشو اوردم گزاشتم رو میز PC جلو چشم باشه شاد شم
ب همین برکت |:
من برف میاد از شدت ذوق صدام در نمیاد :|
محو میشم فقط ._.
خیلی خوبه لعنتی ^-^
حالا بارون میاد افسردگی مزمن میگیرم :/
( همین الان یهو قطع میشه ضد حال میخوریم |: )
(27-01-2018، 22:38)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع کاملا درسته |:
(27-01-2018، 22:37)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه پیامو فرستادی دقت کن
شکل قلبش میکنمُ اهدا میکنمش به ساحَتِ مقدست |:
کادو وَلِنِت باشه این |:
خیلی ادم خسیسی هستی یه دست لباس با یه نیم ست دیگه انقدر بحث کردن نداره
ادم قلبو واسه زنش میفرسته
از دخترت خجالت بکش
و اینکه آدم ی دس لباسُ نیم سِتُ برا زنُ دخدرش میگیره ن ی غریبه |: