27-01-2018، 22:41
(27-01-2018، 22:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-01-2018، 22:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هر جُفتشو میبینم خر کیف میشم (;
(27-01-2018، 22:29)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انقدر برف ندیدیم تهران اون اولش ک داش میومد رفتم ی گولشو اوردم گزاشتم رو میز PC جلو چشم باشه شاد شم
ب همین برکت |:
من برف میاد از شدت ذوق صدام در نمیاد :|
محو میشم فقط ._.
خیلی خوبه لعنتی ^-^
حالا بارون میاد افسردگی مزمن میگیرم :/
( همین الان یهو قطع میشه ضد حال میخوریم |: )
(27-01-2018، 22:38)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع کاملا درسته |:
(27-01-2018، 22:37)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه پیامو فرستادی دقت کن
(27-01-2018، 22:33)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شکل قلبش میکنمُ اهدا میکنمش به ساحَتِ مقدست |:
(27-01-2018، 22:29)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انقدر برف ندیدیم تهران اون اولش ک داش میومد رفتم ی گولشو اوردم گزاشتم رو میز PC جلو چشم باشه شاد شم
ب همین برکت |:
[/quot
بذار فریزر یادگاری بمونه
کادو وَلِنِت باشه این |:
خیلی ادم خسیسی هستی یه دست لباس با یه نیم ست دیگه انقدر بحث کردن نداره
ادم قلبو واسه زنش میفرسته
از دخترت خجالت بکش