25-01-2018، 23:36
(25-01-2018، 23:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه باشع مرسی پس خیلی تشکر...
(25-01-2018، 23:10)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2018، 23:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عاره درس نشد☹
(25-01-2018، 23:04)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2018، 23:01)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همونطوری که هشت من خراب کرد معدلمو
خدا ازش نگذره چطوری با یازده رید تو معدلمون
بلاخره لجه دیگه وقتی بکنن کاریش نمیشه کرد...
نه بحث لج نیست طرف اصلا برگرو نخونده همینطوری ردیف کرده از ده
+
مشکل سپاس داشتی اره؟
+خب دقیقا مشکل همینه گف هشت میدم هشتم دادع چکار کنم؟
فدای سرم
ب صابر گفتم عکس از اروری ک بهت میده براش بفرست هماهنگه
(25-01-2018، 23:19)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من وقتی میخام سپاس بدم:||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۱۸۰۱۲۵-۲۳۴۵۰۵.png
همینو براش بفرست
گاهی برای منم این ارورو میده ولی وقتایی ک چندتا سپاس پشت هم میزنم