19-01-2018، 23:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-01-2018، 23:20، توسط -Demoniac-.)
(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین زن داره :|
(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین زن داره :|
(19-01-2018، 23:00)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
هنرستان کلا جای کسایکه که از درس فرارین .. آینده ی زیاد روشنی هم نداره .. در حد یه کورسوی خیلی کوچولو .. البته واسه دخترا خوبه .. دخترو چه به درس ؟
واقعا ک :/
تو مصاحبشم گفته :/
حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||
اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه
تو مصاحبشم گفته جاهل :/
جفتش علم و دانشه ! هیچ فرقی ندارن !
فقط تو این درس خوندن مدرک میگیری کار میکنی اون یکی بیکار میمونی !
(19-01-2018، 23:14)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرهنگ سازی ...
(19-01-2018، 23:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:06)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاهین هیچ وقت زنا و دخترا رو پست و کوچیک ندیده :|
(19-01-2018، 23:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:00)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیدونم تو با این کوته فکریت چطوری شاهین گوش میدی :|
هنرستان کلا جای کسایکه که از درس فرارین .. آینده ی زیاد روشنی هم نداره .. در حد یه کورسوی خیلی کوچولو .. البته واسه دخترا خوبه .. دخترو چه به درس ؟
واقعا ک :/
حالا میخوای اسمشو کوته فکری یا هرچیزی بزار .. در هر حال واقعیته ..در ضمن من شاهین گوش نمیدم من درکش میکنم...
و اتفاقا موافق با اگاهی و سواد همگانیه :/
تن شاهینو تو گور لرزوندی با این حرفت :||
اونقدری پست دونستتشون که تن به ازدواج باهاشون نداده ... در ضمن سواد و اگاهی با درس خوندن فرق داره ممکنه یه نفر تحصیلات زیادی نداشته باشه ولی باسواد باشه و یه نفر خیلی درس خونده باشه ولی با سواد نباشه
(19-01-2018، 23:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:09)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین دیگه این حرفو نزن بهت میخندن (:
(19-01-2018، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-01-2018، 23:02)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم باید خیلی از دنیا عقب باشه تا اینارو بگه این همه کارگردانا وبازیگرای بزرگ از دکترای فیزیک هسته ای به اینجا نرسیدن
جالب نبود چون شوخی نبود
اخه خداوکیلی هنر و فیلم و تعاتر و عروسک دوزی به چه کار این مملکت میاد؟ همشون جرو درجه ی سوم یا چهارم اهمیتن دیگه
بچه های تاتر خیلی باسوادن چون مطالعه بالایی دارن همشون و خیلی فرهیختن !
حرفمم ازرو تاصب نیس ! واقعا دیدم !
اصن باسواد باشن فرهیخته باشن فیلسوف باشن یا هرچی .. چه فایده ای واسه مردم دارن به جز دلقک بازی؟
فرهنگ سازی !