30-09-2017، 20:58
(30-09-2017، 17:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه , فقط قسمت های کناری.
(30-09-2017، 15:01)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجوری قبل پرواز یا بعد فرود اومدن هم باید بقیه چیزارو ی شکل دیگه ببینی که ..
(30-09-2017، 12:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب میشه گفت شیشه ها رو طوری ساختن که اینطوری به نظر برسه
(30-09-2017، 1:55)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگما .. من ک سوار هواپیما شده بودم قشنگ کروی بودن زمین معلوم بود
(30-09-2017، 1:51)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آدمه :|
kudum bozi umade gofte zamin koravi takhte ta man beram soraghesh -______-
yani age biad sabet kone zamin koravi , koravi nist :| man nmidunm dg b chi mitunm etemad konam :|
hamin alanam hamechi okaye vali vaghan jaye bahs kardan dare :v
نباید داشته باشی
(((((:
کرویم نبوده باشه مطمئنا تخت نبود .. انحنا داشت بهرحال
بنده نظر کارشناسیم اینه *_*
این یودائه؟ (((:
احتمالن خودشه .. بهرحال ب من حس خوبی میده . ب شدت بیخیال ب نظر میاد (:
شاید دقت نکردید , شایدم نیست. ولی صد تا راه دارن اگر بخوان نشون ندن!