امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیوند کلیه سلنا گومز: حال سلنا خوب است!

پیام سلنا درباره عمل پیوند کلیه اش و درج آدرس اتحادیه تحقیقات لوپوس در متن آن، باعث شد تا ظرف دو سه روز از اعلام این خبر، 500 هزار دلار به این مرکز کمک عام المنفعه بشود. بر اساس اطلاعات مرکز تحقیقات لوپوس ناراحتی کلیه از عوارض معمول بیماری لوپوس است که حدود 50 درصد از مبتلایان را درگیر خود می کند.

کنت فاربر رئیس این مرکز در مصاحبه ای بیان کرد که «حرف های صریح سلنا با هوادارانش درباره این بیماری و رابطه عاطفی قوی ای که بین او و مخاطبانش در سراسر جهان وجود دارد باعث شد توجهی فوق العاده به بیماری ای که معمولا کمتر شناخته شده است بشود. بخاطر پیام او که مردم را تشویق به بازدید از وبسایت ما می کرد، تلفن های مرکز یک بند شروع به زنگ خوردن کردند و ترافیک سایتمان اوج گرفت. سلنا به اشکال گوناگونی به مرکز ما تا الان کمک کرده. او بخشی از فروش بلیت های تور سابقش را به مرکز کمک کرد و در موقعیت های گوناگون مثل جشن تولدش و همچنین دیروز افراد را به کمک به این مرکز تشویق کرد. با مساعدت او 500 هزار دلار بودجه تحقیقاتی برای مرکز فراهم شد.»

سلنا به تازگی صراحتاً از تنهایی در دنیای شهرت و شبکه های مجازی حرف زده است. او در مصاحبه ای گفته:

«شما می بایست آدم هایی را که دور و اطرافتان دارید خوب بشناسید. احساس می کنم که همه را می شناسم اما دوستی ندارم.......
مثل اینکه مثلا سه تا دوست داشته باشم که می توانم همه چیز را به آنها بگویم، اما همه اطرافیان را بشناسم.
در ارتباط های واقعی با مردم یک عدم ارتباط رو مشاهده می کنم که همین من را نگران می کند.
رسانه های اجتماعی یک راه شگفت انگیز برای حفظ ارتباط، فهمیدن اینکه چه اتفاقاتی دارد خارج از دنیای اطرافتان رخ می دهد و غیره است، اما گاه فکر می کنم این اطلاعات بیش از حد زیاد است.»
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پیوند کلیه سلنا گومز: حال سلنا خوب است! - Actinium - 18-09-2017، 7:25

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سلنا و جاستین دوباره با هم :)
  دکوراسیون منزل زیبای سلنا گومز*خیلی خوجله ^__^
Music سلنا گومز رکورد اینستاگرام را شکست!
Music حمایت سلنا گومز از مهاجران غیرقانونی
  سلنا گومز: سرانجام به سنی رسیده‌ام که تنها بودن را دوست دارم
  سلنا گومز: آهنگ‌هایی که از لحاظ عاطفی با مردم ارتباط برقرار می‌کنند محبوب من هستند
  واکنش رئیس اینستاگرام به انتقادات سلنا گومز
  معنی نوشته پروفایل سلنا چیست؟ Light, space, zest -that’s God
  بیل مری: مامان کاش زنده بودی سلنا را می دیدی!
  میخانۀ سلنا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان