سلام من تا مرحله ي چهاردهم رفتم ولي هنوز نمي دانم از چاي چه اضستفاذه هايي مي كنن لطفا راهنمايي ام كنيو ممنون ميشم
واقعا تازه كاري تو مرحله هاي بالاتر 12، 13 ساعته هم هست كه اونارو بايد شب بكاري و بخوابي و صبح درو شون كني من همين كارو ميكن موافق هستيد يا نه؟
حتي تو مرحلا هاي بعدي اسفناج هست 13 ساعت من اونارو شب مي كارم و صبح درو شون مي كنم اون وقت راحت تره موافق هستيد يا نه بچه ها؟من مرحله ي 14 هستم كه چوپان شدم
واقعا تازه كاري تو مرحله هاي بالاتر 12، 13 ساعته هم هست كه اونارو بايد شب بكاري و بخوابي و صبح درو شون كني من همين كارو ميكن موافق هستيد يا نه؟
(11-09-2012، 11:36)oow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا عزيزم من مرحله ي چهاردهم كه به مرغا ذرت هم ميدم
وسیله یاچیزی نداره جز گندم به مرغا بدیم:97::97::97::97:
(31-07-2012، 11:04)سلن دیون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='احمد رضاروحی س' pid='92171' dateline='1335531311']
نقل قول: من رسیدم مرحله 3 ولی بخوام گندم بکارم خیلی طول میکشهConfusedConfused
معلومه تازه کاری مرحله 5 توت فرنگی هست 7 ساعت
مرحله 9گوجه و چای وهست 10 ساعته.
حتي تو مرحلا هاي بعدي اسفناج هست 13 ساعت من اونارو شب مي كارم و صبح درو شون مي كنم اون وقت راحت تره موافق هستيد يا نه بچه ها؟من مرحله ي 14 هستم كه چوپان شدم