01-09-2017، 19:17
(01-09-2017، 19:12)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلا داستانا اینطوریه ک وقتی از کسی نمیتونن استفاده کنن پشتش بد میگن جوری ک خودشونم دروغاشونو باور میکنن
(01-09-2017، 18:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحثتون ب من ربطی نداره ولی فقط یه ادم حذب باد و نون ب نرخ روز خور میتونه اینو بگه !
(01-09-2017، 17:48)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وضعیت طوری شده ک تو دعوا تیکه های خودتو ب خودت میندازن بعد احساس کول بودن شدیدم بهشون دست میده:||||||||
داداش حمید من یه عذر خواهی بت بدهکارم..
یادت میاد اون موقع که با اسی و بقیه یه بخثی شد.. من بی دلیل و فقط از رو یه تعصب بچگانه از یه نفر دفاع میکردم..
حق با تو بود .. من هیچی نمیدونستم.. الان تک تک حرفات رو درک میکنم و تازه شناختم کامل شده..
حلال کن دفاع بی منطقی که داشتم رو..
+
سهند؟ :|
چرا بحث کردی داداش آخِه؟
تو که میدنستی این خَفن تَه زورش روی اختیاراتیه که داره..
پَس چرا بحث کردی.. هَمه بچه ها بودن و دیدن..
دوست نداشتم بَحث کنی..
سَعی کن از این به بعد محل ندی و کار خودتو بکنی..
أمثـــال اینا هَمیشه نقشاشون کمرنگ بـــوده..!!
تا وقتی ک با طرف اوکی سنگشو ب سینه میزنی وقتی ام ک اوکی نیستی از صد تا دشمن بدتر رفتار میکنی ؟
واقعا ک (:
کل دوستا مث تو باشن ادم نیازی ب دشمن نداره !