امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ختنه کردن دختران در کشورهای آفریقایی؛ کابوس زنان آفریقا

(15-09-2014، 20:52)S H A Y A N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال البته با عرض پوزش ولی آخه دختر ها که چیزی ندارن که حالا بخوان ختنه شن؟؟؟Exclamation

(29-09-2014، 23:09)DICTATORE BOZORG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشونوختنه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh

کلیتوریس، برداشتن کلی یا جزئیش .. برا اطلاعات بیشتر ب ویکی پدیا مراجعه کنید |:
لذت جنسی هم دیگه نمیبرن بخاطر این کار ..
آفریقا مهد سنت بر اساس جهله کلا ! 
یکی دیگه از باورای مسخرشون اینه که اگه ایدز داشته باشن و  به ی دختر بچه ی باکره تجاوز کنن بیماریشون خوب میشه !! 

تو ایران هم توی هرمزگان لرستان ايلام كرمانشاه آذربايجان غربی و خوزستان انجام میشه 

حرفای دختر ایرانی که قربانی شد : 
[rtl]با خودم گفتم چرا با ما چنين كاري مي‌كنند؟ [/rtl]

بعد از آن، نوبت ليلا، يكي از قربانيان ناقص‌سازي جنسي بود كه از اين عمل سنتي بگويد. او كه حالا خودش يكي از كساني است كه براي متوقف كردن اين سنت در محل زندگي‌اش تلاش مي‌كند،‌ گفت: من از جامعه‌اي كاملا سنتي آمده‌ام كه ختنه دختران در آنجا به نام مذهب انجام مي‌شود. تحصيلات زيادي ندارم اما تقريبا ده سال پيش، هنگامي كه كتابي را مي‌خواندم كه در آن نوشته شده بود 2000 سال پيش زنان را در اروپا ختنه مي‌كردند، با خودم فكر كردم پس چرا وقتي اين كار در آنجا هم انجام مي‌شده، به نام اسلام، با ما چنين كاري مي‌كنند؟ 

ليلاي 48 ساله كه به نمايندگي از زنان شهرش با لباسي سنتي در اين نشست حاضر شده بود، ادامه داد: از آنجا تحقيقات من شروع شد، با دوستي كه اين كتاب را به من داده بود تماس گرفتم و گفتم در منطقه ما اين كار رايج است و همه دختران ما بايد ختنه شوند چرا كه بر اساس سنت، به اين كار تيغ مسلماني مي‌گويند و اگر اين كار را نكنيم، نجس و حرامي خطاب مي‌شويم. 

او رفته‌رفته شروع به آگاه‌سازي زنان محله‌اش مي‌كند و در اين راه البته با مخالفت‌هايي هم روبه‌رو بوده: شوهرم، خانواده‌ و آشنايانم مي‌گفتند چرا اين كار را مي‌كني. حرف‌هاي زيادي پشت سرم زده شد اما من با دايه‌ها صحبت مي‌كردم و زنان محله را آگاه مي‌كردم. بسياري از زنان مي‌گفتند شوهرانشان اصرار دارند كه اين كار درباره دخترانشان حتما انجام شود اما به آنها مي‌گفتم ختنه ربطي به اسلام ندارد و مسلماني به آموزش شيوه زندگي است. 

ليلا كه از موثر بودن فعاليت‌هايش در اين سال‌ها و كمتر شدن رواج ختنه دختران در محله و شهرش اظهار رضايت داشت، گفت: موفق شده‌ام خانواده‌هايي را كه با آنها زندگي مي‌كنم و در كنارشان هستم متقاعد كنم كه اين كار به سلامت جسم و روان دخترانمان آسيب مي‌زند. حالا من پنج نوه دارم كه خوشبختانه اين كار سنتي درباره نوه‌هايم كه دختر هستند و دخترهاي فاميل و نزديكانم انجام نشد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ѕтяong ، * MASIHA * ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  پدر سنگدل فرزند 27 روزه‌اش را بخاطر گریه کردن کشت + تصاویر
  مردی که5سال پیش همسرش را بخاطر رد و بدل کردن پیامک با مرد غریبه کشت، از زندان آزاد
  جراحی فاجعه آمیز روی چهره زنان! +تصاویر
  بازداشت مردی که دختران 10 و 12 ساله اش را شکنجه می داد
  زَخم شبح تاریکی بر صورت زنان شرق تهرانـ
  کابوس زنان جوان، یک نوجوان 17 ساله بود/ پخش ویدیو زنده از 8 ساعت آزار و اذیت شیطانی
  پدربزرگی پس از خفه کردن نوه‌اش، به آرامی سیگاری را رول کَرد و به دخترش گفت..
  جزییات دستگیری پسری که عکس‌هایش با دختران در تلگرامـ منتشر شُد
  دستگیری تعدادی از مامورنمایان شکارچی دختران
  بازداشت خواهر و برادری که مادرشان را پس از خفه‌کردن سوزاندند!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان