23-08-2017، 1:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-08-2017، 1:09، توسط mohsenniceboy.)
(23-08-2017، 0:49)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2017، 0:46)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انتقاد باید سازنده باشه .. نه از روی کَم خِردی .. الان همه میدونن کلمات و نوشته های داخل گیومه یعنی چی .. تازه بولدش هم کردم قشنگ متوجه بشید ..
(23-08-2017، 0:31)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2017، 0:23)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: پرویز پرستویی:
«و کسانی را که در راه خدا کشته شدهاند، مرده مپندارید که اینان زندهاند و در نزد پروردگارشان متنعماند»
مطمئنی قبل از پرویزخان پرستویی کس دیگری نگفته باشه؟!!!!!!
کاش معلم ها،اندیشه کردن را بیومزد نه اندیشه هارا ..
نوشتم پرویز پرستویی چون پرویز آقا این متن ها و... تو گزارشی که ازش گرفته شده چنین چیزی گفته .. و اول متن داخل گسومه گذاشتم این متن چون نقل شده از کَس دیگه ای بوده :/
کاش اینقدر خود شاخ پندار نباشیم و زود به تریپ قبامون برنخوره:|
منظورمو اشتباه متوجه شدی. آیه سوره آل عمران گذاشتی، نقل قول پرویز پرستویی زدی-_-
ماشالله چقدرهم انتقاد پذیری.
+اینم برای نقل قول .. بخون تا متوجه بشی :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950221001275
جناب پـُر خِرَد، وقتی یکپارچه همش جزء نقل قوله فلذا ضرورتی نداره اینچنین یه قسمتش فقط بلد شه و از مابقی جدا و باعث کژفهمی بشه.و من هم فقط سوال کردم، ضرورتی نداشت اینچنین با تندخویی حمله ور بشین.
به علت اشکال ویرایشی و نگارشیتون دچار سوء تفاهم شدم. شما فقط آیه رو داخل گیومه بعد از نقل قول گذاشتین که غلطه!!!
+ بهترین مسلمانان، خوش خلقترین آنهاست. نه مدعیان غره ی تندمزاج