21-08-2017، 16:25
(21-08-2017، 16:19)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 16:17)Atosa.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 16:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 16:09)Atosa.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2017، 16:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من فكر كردم متوجه ميشيد .. ولي وقتي همچنان رو عقيدتون پافشاري ميكنيد نيازي به بحث نيست ..!!
خودتون گفتيد بقيه از رو نظر من بحث ميكنن ..!! ( 4يا 5 بار )
با تشكر ..!!
دیدید که منم از هیچکس دفاع کردم ولی تو دفاعی که کردم به مدیری توهین نکردم ..
من همچین حرفی نزدم .. شما چرا اینطور برداشت می کنید ؟!
بحث تمام شده .. ظاهرا ! :/(21-08-2017، 1:44)Atosa.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فقط یه نظر ارئه دادم .. پستی که قرار دادمو مثل کُلت راست نکنید و بحث کنید !
#نظر
Lol
نگفتم بحث میکنن گفتم بحث می کنید ! :|
خوب بخون یه بار ! :/
ايندفعه بزرگتر نوشتم شايد متوجه بشيد اين بار ..
پُستی که قَرار دادَمو مِثلِ کُلت راست نَکُنید و بَحث کُنید !
سر فعل ها مشکل دارید ؟! :/
برو یکم فکر کن!
نکنید فعل پیشگیریه ! حدس زدم که نظری که دادم ممکنه منتقد داشته باشه و اضافه کردم که من یه نظر دادم ..
تموم شُد ؟!