(13-08-2017، 21:50)_RaYaN_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2017، 21:47)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه
(13-08-2017، 21:44)_RaYaN_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2017، 21:43)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیبره
(13-08-2017، 21:41)_RaYaN_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
من فک میکنم رئال 2_0 میبره ._.
اگه بارسا برد چی
رئال کجا بارسا کجا
اونم این رئال ک مث تووپپ بازی میکنه
اره جیانی خوت
باشه اخرش میبینیم فقط من نمیتونم رونالدو رو تحمل کنم
میبینیم
مهم نیس کدومشون میبره اینکه تعداد گلا زیاد باشه بازی رو هیجان انگیزتر میکنه
(13-08-2017، 21:59)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2017، 21:49)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رونالدو:بازیکن تکنیکی،خوب،گرایشش به اسلام خوبه .. اما مغروره و همین باعث میشه ازش خوشم نیاد ..
مسی:بازیکنی تکنیکی زیرک .. با تجربه خیلییی بالا .. اما موزیانه رفتار میکنه و گرایش به یهود هست .. همین باعث میشه از اینم زیاد خوشم نیاد ..
ولی باز مسی رو ترجیح میدم .. چون مغرور نیست ..
فوتبال رو با این مزخرفات قاطی نکن خواهشا
واچیه سهند خو راست میگه دیگ