واقعا
عالی بود
(19-05-2017، 21:56)_NEW FOLDER_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست مجازی من ..دوست بمان .
من از دنیای واقعی ادمها زخم دیده ام.
به اینجا بناه اوردهام ..هرچند مجازی اما تکیه گاهم شو.
در دنیای ادمهای واقعی مرا بر معیار چهره و اندامم تیک میزنند ...
تو خودم را بشناس ...روحم را...
دوست مجازی من فقط یک دوست بمان.....
همین....
(07-08-2017، 18:13)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انسانها ماشــینی ، ارتباط وایرلــس ، دوستیها مــجازی،چَت رومهای دروغین،بیوه های اینترنتی ،لبخندهای زورکی ،لذتهای آنی ،بوسه های شکلکی،مجنونهای آنی، لیلی های آفیحتی کودکان ؛ شادی را در پلی استیشن جستجو میکنند !سفره های پُرمهر، بوی غذایِ نابِ پختِ مادری، در سفارش فست فود خلاصه شده استمعنی زندگی را در گــوگــل جستجو باید کرد.نسلی شدیم کهبهترین حرفای زندگیمان رانگفتیم،فقط تایپ کردیمکاش آدمهابه همین اندازه که در دنیای مجازی برای هم جذاب و جالب هستند دردنیای واقعی هم بودند. دنیای مجازی، دلهای مجازی رابه ارمغان می آورددر این دنیای مجازی همه هستند اما هیچکس نیستودر این میان چه انسانهای ساده وشریفی هستند که به بازیگرفته شده اند وچه احساسات پاکی جریحه دار شده استمواظب تایپ کردنمان باشیم ،همه دلهایِ دنیا مجازی ، مجازی نیستندبیایید در این دنیای کوچک ، خودمان به خودمان خط بدهیمواسیر خیالبافی های افراد این دنیا نشویمما هم روزی باید جوابگو باشیم....مواظب کلیک کردنمان باشیم
عالی بود