31-07-2017، 17:44
(31-07-2017، 17:38)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2017، 17:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2017، 17:30)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2017، 17:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|بادنبره پدروپسروصلوات:|
(31-07-2017، 17:22)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه يه باد خيلي بزرگي وزيد ريزش كرد سقف (:
میگم چراسرت خونیه:|
ب خصوصیاتش کچلم اضافه کنی بدنیس
توجامعه ی الان باوجودافرادی مث پسرتودخدرکمه:|مایه ی ننگه:/
يادم رف بگم تازه صحبت هم ميكنه
شت :| اعتماد به سقف الان به نظرت يه ماده دوبار ازدواج كرده همه دنبالشن يا يه نر جوون با كمالات Lol
الان ک همه دنبال باتجربه هان:|
نازکردنت نمدونم چیه این وسط:/
الله و اكبر :|
نه والا :/ كجا دنيا ديدي :|
نشنيدي ميگن يارو با تجربس دست دومه خوب نيس؟؟ تازه مال تو دست سومه
پسر من اصا سمت جنس مخالف نرفته تا حالا .. فقط يبار تصوير خودشو تو ايينه ديده شوكه شده
مهريه شيربها ميخوام :|
+
آره .. دعوا خوانوادگي بوده .. وينچستر كشيدن تو اماميه واو ...
امينت رو بهم ريختن ..
ع؟بچه من بااینه بزرگ شده اصن((=
.
.
.
نزدیک خونه ی مابود:|
جان تواصن جرئت ندارم برم بیرون ازخونه:|
همون شب اتفاق جلوی درخونمون بودم ی پسره ردشد گریه میکرد مث خر:/بهم گف یکیوکشتن شماکسیوندیدین ازاین کوچه رد ش
:|||
ینی گرخ زدما((:
(31-07-2017، 17:34)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا کو تا کنکور
همین ماهایی ک اینومیگیم همیشه جامعه ی اماری کنکورسالای بعدومیبریم بالاها
من۱۹/۵۷شدم روژین(:
درود بر تو دوشیزه گرام = )