30-07-2017، 19:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2017، 19:04، توسط -Demoniac-.)
(30-07-2017، 18:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاسمن ؟ :|
(30-07-2017، 18:40)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اتفاقا خیلیم حال میکنم باهاش (:
(30-07-2017، 18:36)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه حس کردی خیلی داری اذیت میشی میتونی یخورده شل بگیری درسو ، البته این ی پیشنهاده و با چیزی ک من از تو میشناسم معلومه ول کُنِه درس نیستی |:
(30-07-2017، 18:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره امسال هم نهایی دارم ):
(30-07-2017، 18:23)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتمالا بخاطر درس خون بودنته |:
من آخرای شهریور میرم دیگه نمیام (:
اینو به اونایی بگو که خیلی دوست دارن D:
بالاخره توعم اینجوری حال میکنی
خُلاصه اینکه موفق باشی D:
ممنون توام همینطور D:
موفقیت های روزافزون صعود به رشته های خوب و در نهایت مفید بودن برای خودت و دیگران تو زندگیو برات آرزو مندم D:
ممنونم توام همینطور
(30-07-2017، 19:00)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا به همین ضخامته ک میبینی :|
(30-07-2017، 18:58)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2017، 18:56)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:> !
(30-07-2017، 18:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2017، 18:48)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بابا :|
آقا دومادُ :|
بعدشم خانه داری :|
بعدشم نگهداری از مهد کودک :|
D:
البته بمون خونه بابات :|
من حوصله خودمم ندارم چه برسه به اقا دوماد :/
الانم ک داری میبینی اشپزی میکنم واسه اینه ک بعدا خودم از گشنگی نمیرم ._. :|
+
حالا چرا خونه ی بابا :| ؟
یه خونه ی جدا میگیرم واسه خودم :/
همیشه ک اونا وظیفه ندارن جور منو بکشن :|
أفرین :|