30-07-2017، 18:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2017، 18:55، توسط -Demoniac-.)
(30-07-2017، 18:48)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بابا :|
(30-07-2017، 18:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2017، 18:27)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اماده چی ؟ :|
(30-07-2017، 18:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2017، 17:40)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی :|
عادیه کآملا :|
خُدا رو شکر لِیدی ._.
سلامتیت ._.
تُ چ خبر ؟
دارم کم کم غذا درست میکنم ._.
دسپختمم خیلی خوبه :/
فک نمیکردم انقد خوب باشه
خیلی هم خوب ._.
آفرین کد بانو :۷
دگ اماده باش :|
آقا دومادُ :|
بعدشم خانه داری :|
بعدشم نگهداری از مهد کودک :|
D:
البته بمون خونه بابات :|
من حوصله خودمم ندارم چه برسه به اقا دوماد :/
الانم ک داری میبینی اشپزی میکنم واسه اینه ک بعدا خودم از گشنگی نمیرم ._. :|
+
حالا چرا خونه ی بابا :| ؟
یه خونه ی جدا میگیرم واسه خودم :/
همیشه ک اونا وظیفه ندارن جور منو بکشن :|
(30-07-2017، 18:50)Atanaz Rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه اروزوی شیک و تر تمیزی ._. !
اوکی...دوستان اسمم آتانازه...دخترا معرفی کنین اشنا شیم دخترم
(30-07-2017، 18:41)Mahtab_sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیدوارم همه چیز بادوستی و صلح تموم شه نه جنگ و دعوا
(30-07-2017، 18:31)Atanaz Rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.موضوع گفت و چیه؟ عضو جدیدم
موضوع نیس .. موضوع میسازن ! :/
ولی همیشه یه چیزی برای بحث هس ...
اولشم با سلام شروع میشه ..
یا با دعوا تموم میشه .. یا با دوستی .
ولی همیشه صلح ممکن نیس D:
درسا 15 ته ._.