29-07-2017، 22:54
(29-07-2017، 22:46)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره..
(29-07-2017، 22:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2017، 21:24)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2017، 21:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره خوشگِله..پولدار هم هَست تـازه....
کیــس از این بِهتر گیرت نمیادا ;D
بس کن
الان برف میادا!
(29-07-2017، 22:30)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره..
(29-07-2017، 22:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2017، 22:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره
خخخخخ
دقیقا ی سال پیش بود
خیلی زود گذشت
هعی
پیر شدیم
پیر شٌدیم ولی بزرگ نه (:
ته فانتزی حداقل من این بود که بیام تاپیک دختران سربه سر شماها بزارم بخندم ... خخخ (شوخی)
تو یه سال چقد ارزش ها و ارمان هامون تغییر کرد..!!
دقیقا من الان یه سال پیش خودمو ببینم نمیشناسم..!!
همه جوره تغییر کردیم...
دقیقا
همه ا دما عوض میشن
ولی تو
خیلی عوض شدی
خیلی خوب شدی
(:
اون روزو یادمه
هعی
خیلی
مِرسی(:
منم یادمه..
چِقد با هَم درگیربودیم.. ^o^
چقد هم اخطار گرفتیم...
ولی من اون شَر بودن قدیمامون رو خیلی بیشتر دوست دارم..
یجور حس کنجکاوی و لذت خاصی داشت..
الان که مَثلا بزرگ شدیم و خوب یه مٌشت خَفن دورمون میریزن و نهایت استفاده رو میبرن...
حَداقلش من یادمه چقد اذیتتون میکردم میخندیدم اون روزا.. (د:ی)
من از دنیای اددم بزر گ های ععااقل
متنفرم
آره بچچگی حس خخوبیه
منم که سکوتت نمی کرد م 2 برراار اذیتتو بهت بر می گرداندم
هعی
خوش گذششت
ممنون
من باید برم
فردا کلاسس دارم
شب بهه خییر
مواظب خخودت باش
(: