10-07-2017، 13:14
(10-07-2017، 13:12)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه مث هم نیستن
(10-07-2017، 13:10)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی که نه منو از نزدیک دیده مه باهام حرف زده نه باهم خاطره داریم حتی بهم زنگ هم نزدیم چطور میخواد وابستم شه
(10-07-2017، 13:09)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع ..
(10-07-2017، 12:55)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وابسته؟ بیخی توروخدا کی میخواد وابسته من شه؟؟ کسی که دنیامو ریختم به پاش وابستم نشد رفت ازدواج کرد اونوقت یکی تو چت میخواد وابسته من شه؟؟
(10-07-2017، 12:50)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:301:اگ دلت پیش کس دیگ ای گیره سعی نکن بخاطر اینکه از تنهایی دربیای یکی دیگ رو وابسته خودت کنی بعد ولش کنی
خب منم هنوز دلم پیش یکه دیگست ولیی خب تنهایی رو دوس ندارم
بعضیاشون پا میدن :|
:|
(10-07-2017، 13:10)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2017، 13:09)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب هرحال گفتم حواست باشه دل کسی رو نشکونی
(10-07-2017، 12:55)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وابسته؟ بیخی توروخدا کی میخواد وابسته من شه؟؟ کسی که دنیامو ریختم به پاش وابستم نشد رفت ازدواج کرد اونوقت یکی تو چت میخواد وابسته من شه؟؟
(10-07-2017، 12:50)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:301:اگ دلت پیش کس دیگ ای گیره سعی نکن بخاطر اینکه از تنهایی دربیای یکی دیگ رو وابسته خودت کنی بعد ولش کنی
خب منم هنوز دلم پیش یکه دیگست ولیی خب تنهایی رو دوس ندارم
بعضیاشون پا میدن :|
:|
همه مث هم نیستن
من تاحالا یبار دله یه دخترو شکوندم اونم دیدم 2ماه بعد اصن منو یادش نمیومد