08-07-2017، 14:15
(08-07-2017، 14:14)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان اینا سخته سودا خانوم؟
(08-07-2017، 14:09)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2017، 14:08)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جارو برقیتون خوب نیست
(08-07-2017، 14:05)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مادرمُ عمل کرده بودن قشنگ تا 1 ماه یا کمتر خونرو جارو برقی میکشیدم، قبلا هم میکشیدیم ولی اوندفه دیگه نمیشد در برم :|
الان مبانی و اُصولِ کدبانو گری رو بصورت آنلاین آموزش هم میدم :|
خدایی به منم اموزش بده هیچی بلد نیسم اخه چجوری جارو میکشدی خیلی سخته هرچی هس میره تو جارو تا میای بگیریش با جارو درگیر میشی
فرشاتون مال کِی اِ ؟ از این قدیمیاس که هرچی میفته زمین به خوردش میره؟ :|
چه میدونم فک کنم زده بودمش رو دور قوی
یدونه تو یکی ا اتاقا هس قدیمیه دستبافته اونم اتاقه قبلی پدربزگه خدا بیامرزمه
نه فرشامون قدیمی نیسن
حالا جارو به کنار دسمال اتیش گرفت انداختمش زمین کم مونده بود اشپز خونه اتیش بگیره
خدا به خیر کنه زندگی در شرایط سختو تجربه میکنم
![Exclamation Exclamation](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/exclamation.gif)
من واقعا وحشت دارم تو خونه هایی باشم که ماله کسی بشه که مرده